خبرنگاران 300 میلیارد تومان برای ساخت سیلو تمام مکانیزه در بندرچابهار هزینه می شود

به گزارش مجله حیات، چابهار- خبرنگاران- مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: برای ساخت سیلو تمام مکانیزه با تجهیزات در بندرچابهار 300 میلیارد تومان هزینه و در مدت 24 ماه آماده بهره برداری می شود.

خبرنگاران 300 میلیارد تومان برای ساخت سیلو تمام مکانیزه در بندرچابهار هزینه می شود

بهروز آقایی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران اظهارداشت: این سیلوی تمام مکانیزه 100 هزار تنی است و با ساخت این سیلو ضمن تسریع در تخلیه کشتی ها، عملا هزینه های تخلیه و انتقال کاهش یافته و کالا به صورت کاملا استاندارد نگهداری، تخلیه و بارگیری می شود.

وی از مزایای ساخت سیلو در بندر شهید بهشتی، تخلیه کشتی با ظرفیت یکهزار و200 تن در ساعت، رعایت مباحث زیست محیطی، جلوگیری از ریزش غلات در محوطه ها، کاهش هزینه های تخلیه و انتقال، نگهداری استاندارد و ایمن تخلیه و انتقال مطرح نمود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به تخصیص 20 درصد سهم کالاهای اساسی شرق کشور به بندرچابهار اضافه نمود: افزایش ظرفیت نگهداری و انبار کالاهای اساسی و ارتقا پذیرش پهلودهی کشتی های حامل کالاهای اساسی از اهداف این پروژه است.

وی ادامه داد: در زمان ساخت این سیلو زمینه اشتغال مستقیم 200 نفر و در زمان بهره برداری با همین تعداد نفر فراهم می شود.

آقایی خطوط انتقال فرآورده های نفتی و پتروشیمی، صنایع غذایی مرتبط با صنعت شیلات، صنایع جانبی محصولات کشاورزی، تولید انرژی، صنایع فلزی و فولاد، پردازش مواد معدنی و کانی، ایجاد پایانه ویژه ترانزیت و سواپ فرآورده های نفتی، ساخت مجتمع های تخصصی و سردخانه ای به منظور صادرات و واردات کالای فاسدشدنی، خدمات بانکرینگ، ایجاد مرکز توزیع کالای صادراتی به کشورهای همسایه، مجتمع کارگاهی تعمیرات استراتژیک و غیر استراتژیک، جمع آوری مواد زائد و تصفیه آب کشتی ها، ساخت کارخانه آرد و کارخانجات ملزومات بسته بندی و خوراک دام و طیور از دیگر فرصت های سرمایه گذاری در بندر چابهار است.

وی مشارکت در ساخت فاز دوم طرح توسعه بندر شهید بهشتی، ساخت ترمینال نفتی و پتروشیمی، ساخت انبار کالاهای خشک، ایجاد مخازن فرآورده های نفتی و خوراکی، انبار رو باز و محوطه ترمینال و اسکله مسافری دریایی، مراکز رفاهی و خدماتی، محوطه های نگهداری لجستیک کانتینر، کارخانه کشتی سازی و اوراق کشتی، ایجاد مرکز خدمات رسانی به کشتی ها (تعمیرات، آذوقه و سوخت رسانی) و ایجاد صنایع کوچک پایین دستی پتروشیمی از جمله فرصت های سرمایه گذاری کلان در چابهار را مطرح نمود که نیازمند حضور سرمایه و شرکت های بزرگ داخلی است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: بندر چابهار با داشتن منطقه آزاد و 2 بندر بزرگ شهید کلانتری و شهید بهشتی پس از تکمیل فاز نخست و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر شهید بهشتی به 8.5 میلیون تن در سال، مزیت ها و فرصت های سرمایه گذاری فراوانی را برای فعالان اقتصادی بخش خصوصی داخلی و خارجی فراهم کرده است.

منبع: ایرنا
انتشار: 14 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 275

به "خبرنگاران 300 میلیارد تومان برای ساخت سیلو تمام مکانیزه در بندرچابهار هزینه می شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران 300 میلیارد تومان برای ساخت سیلو تمام مکانیزه در بندرچابهار هزینه می شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید