30 ماده غذایی فوق العاده برای افزایش اکسیژن خون

به گزارش مجله حیات، اکسیژن یک ترکیب ضروری برای رشد و ادامه حیات به شمار می رود. اکسیژن برای پیشگیری از ابتلا به هیپوکسی و آسیب با بافت های بدن ضروری است. اگر دچار هیپوکسی یا افت اکسیژن خون شوید، در معرض ابتلا به بیماری های مختلف از جمله آسم، اختلالات ریه، کرونا و بیماری قلبی قرار می گیرید. بعلاوه اگر به عارضه های ذکر شده مبتلا باشید، بیماریتان بدتر می گردد. از آنجایی که اکسیژن نقش حیاتی در زندگی ما دارد، در این مقاله از خبرنگاران مگ تصمیم گرفتیم میوه ها، سبزیجات و نوشیدنی هایی را به شما معرفی کنیم که سطح اکسیژن خون را افزایش می دهند. برای آشنایی با این مواد غذایی و نوشیدنی ها تا انتها این مطلب در کنار ما باشید.

30 ماده غذایی فوق العاده برای افزایش اکسیژن خون

مواد غذایی چطور به بهبود سطح اکسیژن خون یاری می نمایند؟

مواد غذایی که در این مقاله به شما معرفی می کنیم، فقط به این علت که سرشار از اکسیژن هستند، به بهبود سطح اکسیژن خون یاری نمی نمایند. این خوردنی ها حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و مولکول هایی هستند که PH آن ها قلیایی است و برای گردش خون بهینه و حفظ سطح اکسیژن خون در محدوده طبیعی ضروری هستند. مواد غذایی که در ادامه در اختیارتان قرار می دهیم سرشار از ویتامین های A ،B2 B3 ،B5 ،B9 و B12 هستند و مواد معدنی مثل آهن و مس و مولکول هایی مانند نیتریک اکسید دارند. مواد غذایی قلیایی خطر ابتلا به سکته و فشار خون بالا را کاهش می دهند، ویتامین D را فعال می نمایند و عملکرد مغز و قلب را بهبود می بخشند.

برترین منابع غذایی برای افزایش اکسیژن خون

در ادامه به ترتیب میوه ها، و غنی از اکسیژن آورده شده است. همه این خوراکی ها به راحتی در دسترس هستند. بنابراین حتما آن ها را در رژیم غذایی خود جای دهید.

10 میوه برای بالا بردن سطح اکسیژن خون

1. آووکادو

آووکادو میوه ای سبز رنگ و کمتر شناخته شده در ایران بوده که حاوی ویتامین های A ،B3 ،B6 ،B12، کولین، فولات، اسیدهای چرب چند غیر اشباع و فیبر غذایی است. این مواد مغذی به افزایش اندازه اکسیژن خون، کاهش سطح کلسترول خون، بهبود ضربان قلب، کنترل سطح قند خون، محافظت از DNA، پیشگیری از پوکی استخوان، بهبود سلامت چشم و مدیریت وزن یاری می نمایند. هر روز نصف یک عدد آووکادو بخورید. می توانید آووکادو را به اسموتی، سالاد یا تاکو اضافه کنید.

2. انار

انار حاوی آهن، مس، زینک (روی)، ویتامین های B3 و B6 و کولین است. انار به وسیله افزایش فراهم زیستی نیتریک اکسید و بهبود فرآیند انتقال اکسیژن جریان خون را بهبود می بخشد. مصرف انار یا آب انار به اتساع رگ های خونی یاری می نماید و از این طریق در افزایش جریان خون مفید است. هر روز یک فنجان انار یا 375 میلی لیتر آب انار میل کنید تا از خواص حیرت انگیز آن بهره مند شوید. بعلاوه می توانید انار را به سالادهای مختلف اضافه کنید.

3. کیوی

کیوی منبع خوب فیبر غذایی، مس، آهن، ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 و C، کولین و چند آنتی اکسیدان مختلف محسوب می گردد. کیوی به پیشگیری از آسیب به DNA یاری می نماید، سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید، شدت و طول عفونت های تنفسی را در افراد بزرگسال کاهش می دهد و التهاب را کم می نماید. می توانید هر روز یک عدد کیوی بزرگ بخورید. کار دیگری که می توانید برای بهره بردن از خواص و مواد مغذی کیوی بکنید این است که آن را به اسموتی ها و سالادهای متنوع اضافه کنید.

4. کانتالوپ

کانتالوپ منبع عالی ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 ،C، کولین، فولات، آهن و آنتی اکسیدان ها به شمار می رود. این میوه قند کمی دارد و افرادی که دچار قند خون بالا هستند هم می توانند آن را مصرف نمایند. کانتالوپ خواص ضدالتهابی دارد و سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می نماید. روزی یک فنجان کانتالوپ خرد شده بخورید یا از آن در تهیه اسموتی استفاده کنید.

5. انبه

انبه میوه ای با مزه ی منحصر به فرد بوده که سرشار از ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 و C، آهن و مس است که همگی برای افزایش سطح اکسیژن خون ضروری هستند. این میوه مقوی حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنولیک است که به حفظ سلامتی بدن یاری می نمایند. انبه در کاهش فشار خون بالا، مبارزه با التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. نصف فنجان انبه رسیده میل کنید. بعلاوه می توانید با انبه و سایر میوه های دلخواه خود یک سالاد میوه مجذوب کننده و اشتهابرانگیز درست کنید. اضافه کردن انبه به اسموتی هم ایده خوبی است. اگر دچار دیابت هستید، قبل از مصرف انبه با پزشک مشورت کنید، چون انبه قند زیادی دارد.

6 . هلو

هلو سرشار از ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 و مواد معدنی مختلف از جمله آهن، زینک و آنتی اکسیدان هایی است که از آسیب رادیکال های آزاد پیشگیری نموده و به بدن در درست عمل کردن یاری می نمایند. این میوه تابستانی خوشمزه به طور کلی سلامتی بدن را افزایش می دهد؛ بنابراین از خوردن آن غافل نشوید . می توانید هر زمان که بین وعده های غذایی گرسنه شدید، هلو را به عنوان میان وعده نوش جان کنید. بعلاوه می توانید آن را به اسموتی دلخواه خود اضافه کنید.

7. آناناس

آناناس منبع عالی ویتامین های مختلف مثل ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 و C، بعلاوه مواد معدنی مانند آهن، مس، پتاسیم، زینک (روی)، کولین، فولات و بتاکاروتن است. این میوه استوایی شیرین و آب دار به افزایش سطح اکسیژن خون یاری می نماید. ترکیب فعال موجود در آناناس بروملائین نام دارد که التهاب را کاهش می دهد و از شکل گیری لخته خون پیشگیری می نماید. می توانید آناناس را به اسموتی و سالاد اضافه کنید یا آن را خرد نموده و به عنوان یک میان وعده عالی نوش جان کنید.

8.توت ها

توت ها میوه هایی هستند که در میان بچه ها و بزرگسالان هواداران زیادی دارند. بلوبری، تمشک، توت سفید و توت فرنگی همگی حاوی اندازه زیادی از ویتامین هایی مانند ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 و C، بعلاوه آهن، پتاسیم، مس، زینک، کولین، فولات و آنتی اکسیدان های متنوع هستند. توت ها به کاهش التهاب و سطح کلسترول لیپوپروتئین یاری می نمایند و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشند. هر روز توت ها را به عنوان میان وعده میل کنید. بعلاوه از توت ها در تهیه اسموتی ها و آب میوه های مختلف استفاده کنید.

9. انجیر و خرما

مواد مغذی موجود در انجیر و خرمای خشک شده به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نمایند و توانایی های شناختی را بهبود می بخشند. خرما و انجیر هر دو غنی از پلی فنول ها هستند و به کاهش آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو و رادیکال های آزاد یاری می نمایند. با خرما و انجیر خشک شده یک اسموتی مقوی تهیه کنید. اگر به دیابت مبتلا هستید، باید نظر دکتر را درباره مصرف خرما و انجیر بپرسید، چون هر دو حاوی قند زیادی هستند.

10. مرکبات

مرکبات منبع غنی ویتامین C به شمار می فرایند که نوعی آنتی اکسیدان است. ترکیبات موجود در مرکبات به شدت برای سلامتی بدن مفید هستند. مرکبات خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارند و به حفظ سلامت قلبی و عروقی، پیشگیری از آسیب سلول های عصبی و اتساع رگ های خونی یاری می نمایند. این موضوع در افزایش جریان خون اثرگذار است. لیموترش، لیموشیرین، نارنگی، پرتقال و گریپ فروت را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. می توانید آب مرکبات را بگیرید یا از آن ها در درست کردن سالاد استفاده کنید.

8 سبزی برای بالا بردن سطح اکسیژن خون

1. چغندر

چغندر حاوی نیتریک اکسید است که به اتساع رگ های خونی و افزایش جریان خون به بافت ها یاری می نماید. آب چغندر یک نوشیدنی معروف بین ورزشکاران به شمار می رود. چندین مطالعه به این نتیجه رسیده اند که آب چغندر می تواند احتمال افت اکسیژن خون را کم کند. هر روز نصف یک عدد چغندر بخورید. بعلاوه می توانید چند تکه چغندر را به سوپ، سالاد یا اسموتی اضافه کنید.

2. هویج

هویج سرشار از ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 و C، بعلاوه کولین، پتاسیم، آهن، زینک و مس است. این نوع سبزی بعلاوه ترکیبات شیمیایی دارد که حاوی خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی هستند. خواص ذکر شده برای سم زدایی بدن و افزایش سطح اکسیژن خون ضروری هستند. می توانید هویج را خرد نموده و آن را به تنهایی یا همراه با حمص به عنوان میان وعده میل کنید. می توانید برای بهره بردن از خواص هویج با آن کیک درست نموده یا آن را به سالاد و اسموتی اضافه کنید.

3. اسفناج

اسفناج یکی از سبزیجات برگ دار بوده که سرشار از آهن، ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 ،C و بسیاری از آنتی اکسیدان ها است. اسفناج التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد و سطح قند خون و چربی خون را کم می نماید. اسفناج را خرد نموده و آن را درون سالاد بریزید تا ارزش غذایی آن افزایش پیدا کند. بعلاوه می توانید با اسفناج یک اسموتی مقوی درست کنید. یک اسموتی معروف که می توانید با این سبزی درست کنید، اسموتی اسفناج و کیوی است که اثر قابل توجهی در افزایش سطح اکسیژن خون دارد.

4. سیر

سیر به خواص خود در افزایش سلامت قلب شناخته می گردد. این نوع سبزی خواص ضدمیکروبی و ضدپلاکت دارد و سطح چربی خون را کاهش می دهد. یک مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف سیر می تواند احتمال افت اکسیژن خون را کاهش دهد. هر روز دست کم یک حبه سیر مصرف کنید. بعلاوه می توانید سیر را به غذاهای مختلف اضافه کنید.

5. سیب زمینی شیرین

رنگ گوشت سیب زمینی شیرین نارنجی یا بنفش است. این نوع سبزی ویتامین های A ،B3 ،B5 و B6، بعلاوه مواد معدنی مانند آهن، مس، آنتوسیانین و بتاکاروتن دارد. مصرف سیب زمینی شیرین می تواند به کاهش استرس اکسیداتیو عروق قلب و بعلاوه گرفتگی عروق یاری کند. گرفتگی عروق عارضه ای است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد. سیب زمینی شیرین را می توانید به صورت پوره یا سرخ نموده مصرف کنید. بعلاوه می توانید از آن در تهیه سالادهای مختلف استفاده کنید.

6 . لوبیا

لوبیا در دسته حبوبات قرار می گیرد و اندازه زیادی آهن دارد. آهن یک ماده معدنی مهم برای انتقال اکسیژن خون، سنتز DNA و سایر فرآیندهای متابولیک محسوب می گردد. لوبیا سرشار از پتاسیم، کلسیم و فیبر غذایی است. اگر قصد کاهش وزن دارید، حتما لوبیا را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، چون فیبر موجود در آن شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه می دارد. لوبیای پخته شده را می توانید به سالاد اضافه کنید. بعلاوه می توانید با لوبیا غذاها و سوپ های متنوعی درست کنید. در اینترنت جست وجو کنید تا طرز درست کردن خوردنی های مختلف با لوبیا را پیدا کنید.

7. کلم بروکلی

کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار مقوی است که باید یک مقاله جداگانه را به معرفی خواص آن اختصاص دهیم. کلم بروکلی غنی از آنتی اکسیدان های متنوع و ترکیبات فیتوشیمیایی است که به پیشگیری از التهاب یاری می نمایند. یک مطالعه به این نتیجه رسید که کلم بروکلی به جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونای شدید یاری می نماید. هرچند به مطالعات بیشتری در این زمینه احتیاج است. هر روز یا هر یک روز در میان نصف فنجان کلم بروکلی آبپز بخورید. بعلاوه می توانید برای کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن کلم بروکلی را به سالاد اضافه کنید.

8 . کاهو

کاهو منبع خوبی از ویتامین های A ،B3 ،B5 ،B6 ،C، فولات، آهن، پتاسیم و روی به شمار می رود. کاهو غنی از آنتی اکسیدان هایی مثل کاروتنوئیدها و ویتامین های E و C است. یک مطالعه حیوانی به این نتیجه رسید که مصرف کاهو از آسیب بافت ها در اثر استرس اکسیداتیو پیشگیری می نماید، فرآیند سنتز لیپید را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. کاهو را به سالادهای مختلف اضافه کنید تا از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن استفاده کنید.

7 منبع غنی از پروتئین برای بالا بردن اکسیژن خون

می توانید برای افزایش اندازه اکسیژن خون، به غیر از مصرف میوه و سبزیجات منابع غذایی حاوی پروتئین را هم در رژیم غذایی خود جای دهید. در ادامه 7 ماده غذایی سرشار از پروتئین را معرفی نموده ایم که می توانید آن ها را برای افزایش سطح اکسیژن خون خود مصرف کنید .

1. تخم مرغ

تخم مرغ آبپز منبع عالی آهن، زینک، پتاسیم، پروتئین، سلنیوم، ویتامین های A ،D ،B5 ،B6 ،B12 ،E و K، فولات و بتاکاروتن محسوب می گردد. نتایج یک مطالعه نشان داد که زرده تخم مرغ با وجود اینکه کلسترول زیادی دارد، حاوی خواص ضدالتهابی و ضددرد است. هر هفته سه تا پنج عدد تخم مرغ مصرف کنید. اگر دچار کلسترول بالا هستید، از مصرف زرده تخم مرغ اجتناب نموده یا مصرف آن را محدود کنید.

2. حبوبات

حبوبات از جمله عدس، نخود، ماش و لوبیا یکی از برترین منابع آهن، پتاسیم، زینک و ویتامین های B به شمار می فرایند. حبوبات حاوی پروتئین گیاهی هستند. مصرف حبوبات به کاهش فشار خون بالا، کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و کاهش وزن یاری می نماید. مصرف روزانه نصف فنجان حبوبات در بهبود جریان خون و افزایش سطح اکسیژن در تمام قسمت های بدن اثرگذار است.

3. قارچ

قارچ یکی از برترین منابع پروتئین غذایی، آهن، زینک، کلسیم، پتاسیم، مس، منیزیم، سلنیوم و ویتامین های B3 ،B5 ،B6 ،C و D محسوب می گردد. بتاگلوکان موجود در قارچ خواص ضدالتهابی دارد، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد و از آسیب عصبی پیشگیری می نماید. قارچ بعلاوه رگ های خونی را گشاد نموده و از لخته شدن خون و شکل گیری منابع چربی در شریان ها پیشگیری می نماید. این ماده غذایی خواص ضدالتهابی هم دارد. دو تا سه بار در هفته یک فنجان قارچ مصرف کنید. قبل از اینکه قارچ را به سوپ و سالاد اضافه کنید، آن را خوب بشویید. اگر دچار آرتریت هستید، قبل از مصرف قارچ حتما با پزشک مشورت کنید تا مطمئن شوید خطری شما را تهدید نمی نماید.

4. گوشت و ماهی

گوشت و ماهی منابع خوبی از ویتامین های B1 و B3، آهن، زینک، سلنیوم، کلسیم، پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 هستند. سعی کنید به جای خوردن گوشت قرمز، گوشت های کم چرب مانند سینه مرغ یا مرغ بدون پوست را مصرف کنید. بعلاوه ماهی های چرب مانند ماهی های سالمون، تن، ماکارل و ساردین را در رژیم غذایی خود جای دهید. ماهی های ذکر شده به بهبود سلامت قلبی و عروقی، استحکام استخوان ها و انتقال اکسیژن خون یاری می نمایند. برای افزایش سطح اکسیژن خون حدود 90 گرم سینه مرغ بدون پوست گریل یا پخته شده را مصرف کنید. از مصرف گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس خودداری کنید.

5. جگر

جگر بسیار مغذی بوده و حاوی ویتامین های B3 ،B6 ،B12 و D، مس، آهن، زینک، پروتئین و اسیدهای چرب تک غیر اشباع و چند غیراشباع است. یک بار در هفته یا هر دو هفته یک بار جگر مصرف کنید تا مواد مغذی زیادی دریافت کنید و سطح اکسیژن خونتان افزایش پیدا کند. اگر دچار عارضه خاصی هستید، قبل از مصرف جگر با پزشک مشورت کنید.

6. محصولات لبنی

محصولات لبنی از جمله شیر، ماست و پنیر سرشار از کلسیم، زینک، ویتامین های B، ویتامین D، پروبیوتیک، پروتئین و چربی های سالم هستند. محصولات لبنی کم چرب می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نوع 2 را کم نمایند. هر روز نصف فنجان ماست، یک لیوان (375 میلی لیتر) شیر و یک تکه پنیر مصرف کنید تا از مواد مغذی موجود در آن ها برخوردار شوید.

7. مغزها و تخم آفتاب گردان

مغزها و تخم آفتاب گردان منابع عالی آهن، مس، زینک، کلسیم، ویتامین های B3 ،B5 ،B5 ،B6 و E، پروتئین، فیبر غذایی و اسیدهای چرب چند غیر اشباع محسوب می شوند. این مواد مغذی به افزایش سطح اکسیژن خون و جریان خون یاری می نمایند. ترکیبات ذکر شده بعلاوه در کنترل سطح فشار خون، کم کردن سطح کلسترول خون، کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک و افزایش سلامت قلبی و عروقی مفید هستند. مغزها و دانه ها خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند. بادام، گردو، بادام هندی، فندق و پسته را به تنهایی میل نموده یا از آن ها در تهیه خوردنی های متنوع استفاده کنید. تخم آفتاب گردان را به عنوان میان وعده بخورید یا آن را پودر کنید و درون سالاد بریزید. اگر دچار کلسترول بالا هستید، از مصرف مغزها اجتناب کنید.

5 نوشیدنی برای بالا بردن سطح اکسیژن خون

در ادامه طرز درست کردن 5 نوشیدنی را در اختیارتان قرار داده ایم که نه تنها در افزایش سطح اکسیژن خون اثرگذار هستند، بلکه برای سلامتی بدن فواید متعددی دارند.

1. نوشیدنی با چغندر و لیموترش

چغندر و لیموترش هر دو جزء سالم ترین مواد غذایی به شمار می فرایند. چغندر حاوی ویتامین ها و مواد مغذی زیادی است و لیموترش هم منبع خوبی از ویتامین C محسوب می گردد. از مصرف این نوشیدنی در شب خودداری کنید، چون ممکن است منجر به تحریک گلو گردد.

مواد لازم

  • چغندر: نصف یک عدد
  • لیموترش: نصف یک عدد
  • نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه

  1. پوست نصف یک عدد چغندر را بگیرید و آن را درشت خرد کنید. آب نصف یک عدد لیموترش را هم بگیرید.
  2. چغندر خرد شده و آب لیموترش را در مخلوط کن بریزید. مواد را دو تا سه پالس بزنید.
  3. نوشیدنی را به یک لیوان منتقل نموده و نمک را به آن اضافه کنید.
  4. نوشیدنی را هم بزنید و آن را در صبح بنوشید.

2. اسموتی با انار و هلو

انار فشار خون را کاهش می دهد و هلو هم فواید متعددی برای بدن دارد. حتما اسموتی مجذوب کننده زیر را امتحان کنید.

مواد لازم

  • دانه انار: یک فنجان
  • هلو: یک عدد
  • نمک و پودر فلفل سیاه: به اندازه لازم

طرز تهیه

  1. هلو را نصف نموده و هسته آن را خارج کنید. دانه های انار و هلو را در مخلوط کن دو تا سه پالس بزنید.
  2. نوشیدنی را از صافی رد نموده و آن را در یک لیوان بریزید.
  3. نمک و پودر فلفل سیاه را به نوشیدنی اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.
  4. از نوشیدن این اسموتی مجذوب کننده لذت ببرید.

3. اسموتی با آناناس، خرما و تخم آفتاب گردان

آناناس حاوی نوعی آنزیم به نام بروملائین بوده که مسؤول خواص آن به شمار می رود. خرما و تخم آفتاب گردان هم خواص فوق العاده ای برای بدن دارند.

مواد لازم

  • آناناس خرد شده: یک فنجان
  • خرمای بدون هسته: یک عدد
  • پودر تخم آفتا ب گردان: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. آناناس خرد شده، خرما و پودر تخم آفتاب گردان را در مخلوط کن بریزید.
  2. مواد را دو تا سه پالس بزنید تا به غلظت مناسب برسند.
  3. نوشیدنی شما حاضر است. آن را در یک لیوان بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

4. اسموتی با هویج و پرتقال

همه ما می دانیم که هویج منبع ویتامین A است و به تقویت بینایی یاری می نماید. پرتقال هم یکی از برترین میوه ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن به شمار می رود.

مواد لازم

  • هویج بزرگ: یک عدد
  • پرتقال: یک عدد
  • آب لیموترش تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه

  1. هویج را پوست بگیرید و آن را درشت خرد کنید.
  2. پوست پرتقال را هم بکَنید و آن را نصف کنید. هسته های پرتقال را دور بیندازید.
  3. هویج، پرتقال و آب لیموترش تازه را در مخلوط کن چند پالس بزنید.
  4. بعد از اینکه نوشیدنی را در لیوان ریختید، نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. نوش جان.

5. اسموتی با اسفناج و کیوی

این اسموتی همان اسموتی معروف است که در بالا به آن اشاره کردیم. از خواص این اسموتی هرچه بگوییم کم گفته ایم، بنابراین از امتحان کردن آن غفلت نکنید.

مواد لازم

  • اسفناج درشت خرد شده: یک فنجان
  • کیوی بزرگ: دو عدد
  • لیموترش: نصف یک عدد
  • نمک: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه

  1. کیوی ها را پوست بگیرید و آن ها را درشت خرد کنید. آب نصف یک عدد لیموترش را هم بگیرید.
  2. اسفناج و کیوی خرد شده، آب لیموترش تازه و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید.
  3. مواد را دو تا سه پالس بزنید تا به غلظت مناسب برسند. نوش جان.

سخن پایانی

برای افزایش سطح اکسیژن خون می توانید خوردنی هایی که در این زمینه به شما یاری می نمایند را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. علاوه بر این تمرینات تنفسی را انجام دهید. از جمله مواد غذایی و نوشیدنی های مفید برای بالا بردن سطح اکسیژن خون می توانیم به تخم مرغ، اسفناج، تخم آفتاب گردان، مغزها، اسموتی کیوی و اسفناج، آب هویج و چغندر، کلم بروکلی، کاهو، سیب زمینی شیرین و… اشاره کنیم. این مواد غذایی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی هستند و به روش های مختلف سلامتی بدن را افزایش می دهند.

این مطلب فقط جنبه آموزش و اطلاع رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه برطرف مسؤولیت خبرنگاران مگ را بخوانید.

منبع: style craze

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 1016

به "30 ماده غذایی فوق العاده برای افزایش اکسیژن خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "30 ماده غذایی فوق العاده برای افزایش اکسیژن خون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید