6 روش برای ذخیره ایمن عکس ها

به گزارش مجله حیات، اگر در پی راه هایی برای ایمن نگه داشتن تصاویر خصوصی خود هستید؟ گزینه های زیادی برای مخفی کردن عکس هایتان وجود دارد.

6 روش برای ذخیره ایمن عکس ها

عکس ها به ثبت برترین لحظات زندگی ما یاری می نمایند. اما، اگر می خواهید آن ها را خصوصی نگه دارید، لازم است که آن ها را به صورت ایمن ذخیره کنید. حتی اگر تمام عکس های خود را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارید، عاقلانه است که یک نسخه پشتیبان امن از آن ها داشته باشید.

در حالی که سرویس های ابری وجود دارند که به شما در آپلود عکس ها و ایمن سازی آن ها یاری می نمایند، می توانید روش های مختلف دیگری را انتخاب کنید. در اینجا چند راه راحت برای ایمن سازی عکس های شما وجود دارد.

1.) از هارد دیسک خارجی بهره ببرید

ارزان ترین روش برای ذخیره ایمن عکس های خود، سازماندهی آن ها به صورت محلی در یک درایو ذخیره سازی خارجی است.

با در نظر گرفتن آن به عنوان یک حالت ذخیره سازی آفلاین، لازم نیست نگران مهاجمان مخرب به وسیله اینترنت باشید. علاوه بر این، می توانید درایو ذخیره سازی را در هر جایی با خود ببرید و برای آنالیز عکس های خود یا نمایش آن ها به کسی احتیاجی به دسترسی به اینترنت ندارید.

برای امنیت بیشتر می توانید کل درایو را رمزگذاری کنید. توجه داشته باشید که رمزگذاری درایو می تواند بر عملکرد تأثیر بگذارد و احتمالاً هر بار که به آن دسترسی پیدا می کنید باید رمز عبور را وارد کنید.

2.) از یک دستگاه ذخیره سازی متصل به شبکه بهره ببرید

ذخیره سازی متصل به شبکه (NAS) یک راه چاره ذخیره سازی داخلی با خدمات ابری اختیاری است. این برای مشاغل یا حرفه ای ها با مجموعه عظیمی از عکس ها و فیلم ها برای ذخیره سازی طراحی شده است.

با این حال، اگر می خواهید یک راه چاره پشتیبان قوی برای همه فایل ها و عکس های خود داشته باشید، می توانید از آن برای استفاده شخصی نیز بهره ببرید. برخلاف هارد دیسک سنتی، یک دستگاه NAS دارای پیکربندی خوشه ای است که در آن کپی های اضافی از داده های شما برای ایمنی بیشتر نگهداری می شوند. مگر اینکه دستگاه دچار آسیب فیزیکی شدید گردد، می توانید برای مدت طولانی به آن اعتماد کنید.

3.) عکس ها را در رایانه خود رمزگذاری کنید

می توانید انتخاب کنید که فایل ها را با استفاده از نرم افزار رمزگذاری کنید (که ما توصیه می کنیم) یا اگر خطر دسترسی غیرمجاز به فایل های شما وجود ندارد، این کار را نکنید.

ابزار هایی مانند Cryptomator به شما یاری می نماید تا فایل های خود را رمزگذاری کنید. توجه داشته باشید که می توانید به این نوع ابزار ها در موبایل نیز دسترسی داشته باشید، اما ممکن است استفاده از آن ها رایگان نباشد و بعضی از گزینه های شخص ثالث ممکن است آنطور که انتظار دارید کار ننمایند.

می توانید یک پوشه یا فایل های فردی را رمزگذاری کنید. ایجاد یک پوشه با مجموعه خود و رمزگذاری آن ایده آل است. برای ادامه، باید یک رمز عبور اصلی برای رمزگشایی فایل های قفل شده ایجاد کنید. مطمئن شوید که یک رمز عبور پیچیده ایجاد نموده اید و در صورت لزوم، آن را در مکانی امن یادداشت کنید.

4.) از یک سرویس ذخیره سازی ابری امن بهره ببرید

رمزگذاری عکس های خود، ایجاد رمز عبور و داشتن یک کپی از آن ها کار بسیار زیادی به نظر می رسد. علاوه بر این، باید اطمینان حاصل کنید که فایل های رمزگذاری شده شما به طور منظم (در یک سرویس ابری یا یک NAS) پشتیبان گیری می شوند.

می توانید با آپلود عکس ها در یک سرویس ذخیره سازی ابری خوب، فرآیند رمزگذاری را اتوماتیک کنید. چند سرویس ذخیره سازی ابری امن، رمزگذاری سرتاسر و ویژگی های احترام به حریم خصوصی را ارائه می دهند. با استفاده از چنین سرویسی می توانید فایل های خود را رمزگذاری شده نگه دارید و در عین حال یک نسخه پشتیبان ابری نیز داشته باشید. با رمزگذاری سرانجام به سرانجام، ارائه دهنده خدمات (و کارمندان آنها) نمی توانند به فایل ها دسترسی داشته باشند.

می توانید از یک سرویس ذخیره سازی ابری در چندین دستگاه (از جمله گوشی های هوشمند) بهره ببرید که باید مفید باشد. با این حال، همواره ایده خوبی است که سیاست حفظ حریم خصوصی آن سرویس ها را آنالیز کنید.

5.) سرور خود را ایجاد کنید

اگر از ذخیره سازی محلی متنفرید و به خدمات ذخیره سازی ابری اعتماد ندارید، کنترل داده های خود را با سرور خود در دست بگیرید.

می توانید یک سرور (در محل یا در فضای ابری) ایجاد کنید و نرم افزار هایی مانند Piwigo یا Nextcloud را برای آپلود و مدیریت عکس های خود به کار ببرید. با استفاده از این گزینه، می توانید داده های خود را کنترل نموده و آن ها را خصوصی نگه دارید و آن ها را به دلخواه سازمان دهی کنید.

با این حال، برای ایجاد یک سرور، چه محلی و چه یک سرور مبتنی بر ابر، به زمان و تخصص فنی احتیاج دارید. توجه داشته باشید که این برای همه توصیه نمی گردد.

6.) دستگاه تلفن همراه خود را رمزگذاری کنید

در حالی که استفاده از سرویس ابری ایمن آسان است، می توانید از تلفن هوشمند خود نیز برای ایمن نگه داشتن عکس های خود بهره ببرید.

تقریباً تمام دستگاه های اندرویدی مدرن به طور پیش فرض رمزگذاری را فعال نموده اند (برای حافظه داخلی). اگر از حافظه microSD استفاده می کنید، می توانید به تنظیمات دستگاه بروید و آن را رمزگذاری کنید.

با یک دستگاه iOS، باید یک رمز عبور برای فعال کردن رمزگذاری داده ها تنظیم کنید. در هر صورت، راه های زیادی برای مخفی کردن عکس ها در گوشی شما وجود دارد.

تا زمانی که عکس ها را با کسی به اشتراک نمی گذارید و دستگاه خود را از دسترسی غیرمجاز ایمن نگه می دارید، رمزگذاری تلفن انتخاب خوبی است.

منبع : نبض فناوری

بیشتر بخوانید

خبرنگاران وب گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 شهریور 1401 بروزرسانی: 24 شهریور 1401 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 1310

به "6 روش برای ذخیره ایمن عکس ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 روش برای ذخیره ایمن عکس ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید