دستگاههای متولی بر جلوگیری از گرانفروشی گوشت در آذربایجان غربی نظارت داشته باشند
به گزارش مجله حیات، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: باید به سمت تبدیل کشتارگاههای سنتی به صنعتی حرکت کنیم.
یاسر رهبردین در جلسه کمیته ساماندهی کشتارگاه های دامی استان با تاکید بر تامین مایحتاج ضروری مردم، گفت: محصول گوشت قرمز و سفیدی که به مردم استان ارائه می گردد، در کنار رعایت تمامی اصول بهداشتی از کشتارگاه تا محل عرضه به شهروندان، باید از کیفیت و قیمت مطلوبی برخوردار باشد.
رهبردین در ادامه کارشناسی و تدوین یک برنامه مدون برای تاسیس واحد های صنعتی و تولیدی را ضروری دانسته و گفت: باید به سمت تبدیل کشتارگاه های سنتی به صنعتی حرکت کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی بعلاوه با اشاره به ضرورت توجه به مقوله اشتغالزایی در صدور مجوز و تاسیس واحد های صنعتی و تولیدی، گفت: احتیاج شهرستان های آذربایجان غربی درخصوص تاسیس واحد های صنعتی و تولیدی نو آنالیز گردد تا نتیجه حمایت از طرح های توسعه ای، برای استان و شهرستان مدنظر مفید باشد.
رهبردین در خاتمه با تاکید بر نظارت مستمر بر ارائه محصولات به وسیله کشتارگاه ها بخصوص کشتارگاه های سنتی، گفت: دستگاه های متولی نظارت جدی بر عرضه مناسب محصول و جلوگیری از گرانفروشی گوشت قرمز و سفید در سطح استان داشته باشند.
خبرنگاران آذربایجان غربی ارومیه
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان