طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی؛ فینگر فودی با طعم اصیل ایرانی

به گزارش مجله حیات، تارت کشک بادمجان ترکیبی خلاقانه از یک خوراک سنتی ایرانی و ظاهر مجذوب کننده تارت های مدرن است. این غذا با استفاده از بادمجان سرخ شده، کشک و نعناع داغ تهیه می گردد و در قالب هایی کوچک و خوش فرم سرو می گردد. ظاهر فانتزی، طعم دلچسب و قابلیت استفاده به عنوان پیش غذا یا فینگر فود باعث شده این تارت جای خود را در بسیاری از مهمانی ها و جشن ها باز کند.

طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی؛ فینگر فودی با طعم اصیل ایرانی

مواد لازم طرز تهیه تارت کشک بادمجان

  • بادمجان قلمی 4 عدد میانه
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • کشک 0/5 پیمانه
  • مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک 2 قاشق چای خوری
  • روغن مایع به اندازه لازم برای سرخ کردن
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  • نان تارت شور آماده یا خمیر تارت کوچک 8 تا 10 عدد
  • سیر 2 حبه له شده

مراحل طرز تهیه تارت کشک بادمجان

مرحله اول: آماده سازی بادمجان ها

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید. روی آن ها نمک بپاشید و بگذارید 20 دقیقه بماند تا تلخی آن گرفته گردد. سپس آن ها را بشویید، خشک کنید و در روغن داغ با حرارت میانه سرخ کنید تا دو طرف آن ها طلایی و پخته شوند.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سیر

در یک تابه جداگانه، کمی روغن بریزید و پیاز خلالی شده را با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی گردد سپس سیر له شده را اضافه نموده و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد. دقت کنید سیر بیش از حد نسوزد که طعم تلخ پیدا نکند.

مرحله سوم: ترکیب بادمجان و کشک

بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب یا غذاساز له کنید. مخلوط پیاز و سیر را به آن بیفزایید. نیمی از کشک را هم در این مرحله اضافه نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. در صورت احتیاج کمی آب اضافه کنید تا مخلوط نرم و یکدست گردد.

مرحله چهارم: آماده سازی نعناع داغ و گردو

نعناع خشک را در یک قاشق روغن داغ به آرامی تفت دهید تا سیاه نگردد و عطر آن آزاد گردد. سپس مغز گردو خرد شده را هم به مدت کوتاه تفت دهید تا کمی برشته گردد. این ترکیبات در مرحله تزیین و طعم دهی نهایی بسیار مهم اند.

مرحله پنجم: پر کردن قالب های تارت

اگر از نان تارت آماده برای کشک بادمجان استفاده می کنید، آن ها را در سینی بچینید. اگر خودتان خمیر تارت تهیه نموده اید، آن را داخل قالب های کوچک بریزید و با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. سپس در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن، مخلوط بادمجان و کشک را داخل هر قالب بریزید.

قبلا در خبرنگاران طرز تهیه نان تارت را مرور نموده بودیم، می توانید با خواندن طرز تهیه نان تارت که هم برای این غذا هم حلوا مناسب است، تجربه تهیه آن را هم در منزل برای خود رقم بزنید.

مرحله ششم: تزیین و سرو نهایی

روی هر تارت اندازهی کشک بریزید و با نعناع داغ، گردوی تفت داده شده و چند برش نازک بادمجان تزئین کنید. تارت ها را می توانید در دمای اتاق یا کمی گرم شده سرو کنید. ظاهر آن ها بسیار مجذوب کننده و مناسب پذیرایی رسمی یا جشن هاست.

نکات کلیدی طرز تهیه تارت کشک بادمجان

تارت کشک بادمجان مجلسی غذایی ساده ولی ظریف است. رعایت جزئیاتی کوچک در پخت، سرو و حتی انتخاب مواد اولیه می تواند تجربه ای حرفه ای و دلپذیر برای شما و مهمانان تان فراهم کند.

تارت کشک بادمجان گرم سرو می گردد یا سرد

اگر در پی طعم اصیل تر هستید، این تارت بهتر است کمی گرم سرو گردد. کشک و بادمجان زمانی که گرم باشند، عطر و طعم بیشتری از خود نشان می دهند. البته در مراسمی که احتیاج به آماده سازی از قبل دارید، می توان آن را سرد نیز ارائه داد.

جایگزین نان تارت آماده

اگر در تهیه یا خرید نان تارت آماده برای کشک بادمجان با محدودیت روبرو هستید، می توانید از خمیر یوفکا، خمیر هزارلا یا حتی نان تست قالب زده برای تهیه نان تارت بهره ببرید. این جایگزین ها هم بافت خوبی دارند و هم قابل تهیه در منزل هستند.

تاثیر تزیین در مجذوب کنندهیت ظاهری

در مهمانی ها ظاهر غذا تاثیر زیادی در اشتها دارد. تزیین تارت کشک بادمجان با گردو، نعناع داغ، زعفران دم نموده یا برگ های ریز سبزی خوردن، جلوه ای خاص به غذا می بخشد. حتی می توانید از قالب های سیلیکونی فانتزی برای شکل دهی بهتر بهره ببرید.

استفاده از نان تست برای فینگر فود

اگر در پی گزینه ای سریع و بدون قالب هستید، در فینگر فود کشک بادمجان با نون تست، کافی است نان تست را قالب بزنید، کمی در فر یا تابه خشک کنید و مواد کشک و بادمجان را روی آن قرار دهید. این روش برای سرو در مهمانی های غیررسمی بسیار مناسب است.

برای طرز تهیه فینگر فود کشک بادمجان، لازم نیست قالب تارت داشته باشید. از نان سوخاری کوچک، نان باگت حلقه شده یا بیسکویت های نمکی می توانید بهره ببرید. فقط کافی تست مواد گرم کشک بادمجان را روی آن قرار داده و تزئین نمایید.

استفاده از کشک پاستوریزه

برای تضمین بهداشت و کیفیت، استفاده از کشک پاستوریزه در تهیه تارت لازم است. کشک سنتی باید قبل از مصرف حداقل 10 دقیقه جوشانده گردد تا ایمن باشد. این نکته در طعم نهایی هم اثر دارد و به بافت صاف تر غذا یاری می نماید.

نگهداری و گرم کردن دوباره

تارت کشک بادمجان را می توانید در ظرف دربسته تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد، از فر با حرارت 160 درجه یا تابه بدون روغن بهره ببرید. مایکروویو پیشنهاد نمی گردد زیرا باعث خیس شدن خمیر تارت می گردد.

انتخاب قالب مناسب برای پخت بهتر

برای تهیه تارتی با شکل زیبا و پخت یکنواخت، استفاده از قالب های فلزی یا سیلیکونی کوچک توصیه می گردد. قالب های یک نفره هم باعث پخت یکنواخت می شوند و هم ظاهر حرفه ای تری به غذا می دهند. این نکته در تهیه سایر دسرهای لایه ای هم اهمیت دارد و در این غذا به زیبایی تارت یاری می نماید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 8 مرداد 1404 بروزرسانی: 8 مرداد 1404 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 1604

به "طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی؛ فینگر فودی با طعم اصیل ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی؛ فینگر فودی با طعم اصیل ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید