طرز تهیه کُبه؛ سمبوسه عربی

به گزارش مجله حیات، کبه یا کپه یکی از خوراک های خوشمزه و لذیذ عربی و شبیه به سمبوسه است که بیشتر در کشورهای لبنان و عراق پخته می گردد.

طرز تهیه کُبه؛ سمبوسه عربی

کبه در واقع شبیه سمبوسه با گوشت است با تفاوت هایی مهم! سمبوسه گوشت را در لایه ای از نان می پیچند اما کبه را در لایه ای از برنج قرار می دهند، همچنین ظاهر سمبوسه گوشت به صورت مثلثی است، اما کبه به صورت دایره ای و گرد است. معمولا موادی که در کبه استفاده می گردد شامل گوشت، سیب زمینی و سبزیجات معطر است که می توانید این مواد را با توجه به ذائقه خود کم و زیاد نموده یا تغییر دهید. مجله حیات امروز با طرز تهیه کبه برنج به روز شده است.

مواد لازم

  • گوشت گوساله 500 گرم
  • برنج نیم دانه 4 پیمانه
  • جعفری 500 گرم
  • تخم مرغ 5 عدد
  • پیاز متوسط 4 عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • گردو 50 گرم
  • کشمش 200 گرم
  • خلال بادام 50 گرم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کبه برنج عربی

  • برنج نیم دانه را چند بار بشویید و از شب قبل خیس کنید.
  • پیازها را نگینی خرد نموده و سرخ کنید.
  • سپس گوشت را خرد نموده، بشویید و کمی با پیاز تفت دهید.
  • کشمش، خلال بادام و گردو خرد شده را نیز اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.
  • سپس جعفری خرد شده و ادویه ها را اضافه نموده و بعد از کمی تفت دادن مواد، حرارت را خاموش کنید.
  • برنج را بر روی حرارت بگذارید و کمی نمک و زردچوبه بریزید تا برنج زرد رنگ گردد. لازم نیست که برای دم گذاشتن برنج روغنی بریزید.
  • بعد از دم کشیدن برنج، آن را در یک ظرف بریزید و چرخ کنید تا له گردد.
  • برنج را کمی ورز دهید و سپس به اندازه توپ کوچک برداشته و در کف دست خود گود کنید.
  • کمی از مواد گوشت آماده را در وسط خمیر قرار دهید و آن را جمع نموده و ببندید.
  • در یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته و کامل با چنگال مخلوط کنید.
  • حالا کبه های آماده شده را ابتدا به داخل تخم مرغ ها آغشته و سپس در روغن داغ شده ماهیتابه سرخ کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با غذاهای بین المللی طرز تهیه املت ماسالا (هندی) را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 29 آبان 1399 بروزرسانی: 29 آبان 1399 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 434

به "طرز تهیه کُبه؛ سمبوسه عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کُبه؛ سمبوسه عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید