آش انار یلدایی را بدون گوشت بپزید
به گزارش مجله حیات، آش انار بدون گوشت یکی از آش های خیلی راحت است و به روش تهرانی تهیه می گردد.
آش انار بدون گوشت یکی از آش های بسیار خوشمزه و ساده است که بدون گوشت قلقلی تهیه می گردد و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. شما می توانید این آش را در شب یلدا تهیه کنید و یک دورهمی ویژه در این شب سنتی ایرانی داشته باشید. در تهیه این آش از رب انار و آب انار استفاده می گردد که بهتر است از رب انار ملس بهره ببرید. آب انار باید طبیعی باشد و حتما خودتان در خانه بگیرید یا از آب انار فروشی ها آن را تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه آش انار بدون گوشت
- پیاز 1 عدد
- لپه 1/2 پیمانه
- برنج نیم دانه 1 پیمانه
- آلو ترکیب ترش و ملس 10 عدد
- رب انار ملس 3 قاشق غذاخوری
- سبزی آش 250 گرم
- آب انار 1/2 پیمانه
- انار و پیاز داغ برای تزیین آش
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گلپر و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه آش انار بدون گوشت
مرحله اول
در مرحله اول لپه و برنج را به مدت 2 ساعت خیس کنید. برای تهیه آب انار باید آن ها را از وسط دو نیم کنید و با یاری آبمیوه گیر دستی آب آن را بگیرید و بعد از صافی رد کنید یا می توانید از آب انار فروشی ها آن را خریداری کنید.
مرحله دوم
در مرحله بعد باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه ادویه داخل قابلمه کمی تفت دهید. سپس روغن بریزید تا پیاز سبک و کمی طلایی گردد. بعد از آنکه عطر ادویه ها بلند شد باید لپه و برنج را بریزید و روی مواد آب جوش ریخته تا برنج خوب خودش را باز کند و لپه بپزد. این مرحله چیزی در حدود 1 ساعت زمان می برد.
مرحله سوم
بعد از این مدت باید آلو خیس خورده را به همراه رب انار بریزید و هم بزنید. سبزی آش را تمیز کنید و بشویید و ساطوری خرد و به آش اضافه کنید تا رنگ خامی سبزی از بین برود.
مرحله چهارم
در ادامه باید چاشنی این غذا یعنی همان آب انار را بریزید و هم بزنید. در خاتمه نمک آش را مقدار بگیرید و داخل کاسه سرو بریزید و به همراه دانه های انار و پیاز و سیر داغ تزیین و سرو کنید. اگر به غذاهای نانی علاقه دارید، طرز تهیه 7 غذا بدون برنج را بخوانید.
نکات مهم در تهیه آش انار بدون گوشت
- می توانید به جای آب انار دانه های انار را بریزید.
- اگر رب انار شما غلیظ است 2 قاشق غذاخوری و اگر شل بود 5 قاشق غذاخوری بریزید.
- نعنا داغ عطر بسیار خوبی به آش می دهد.
- سبزی آش معمولا اسفناج، گشنیز و پیازچه است.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی روش تهیه پای مرغ بدون زهم و مقوی را بخوانید.
منبع: پیام دلتا