آش انار یلدایی را بدون گوشت بپزید

به گزارش مجله حیات، آش انار بدون گوشت یکی از آش های خیلی راحت است و به روش تهرانی تهیه می گردد.

آش انار یلدایی را بدون گوشت بپزید

آش انار بدون گوشت یکی از آش های بسیار خوشمزه و ساده است که بدون گوشت قلقلی تهیه می گردد و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. شما می توانید این آش را در شب یلدا تهیه کنید و یک دورهمی ویژه در این شب سنتی ایرانی داشته باشید. در تهیه این آش از رب انار و آب انار استفاده می گردد که بهتر است از رب انار ملس بهره ببرید. آب انار باید طبیعی باشد و حتما خودتان در خانه بگیرید یا از آب انار فروشی ها آن را تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش انار بدون گوشت

  • پیاز 1 عدد
  • لپه 1/2 پیمانه
  • برنج نیم دانه 1 پیمانه
  • آلو ترکیب ترش و ملس 10 عدد
  • رب انار ملس 3 قاشق غذاخوری
  • سبزی آش 250 گرم
  • آب انار 1/2 پیمانه
  • انار و پیاز داغ برای تزیین آش
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گلپر و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه آش انار بدون گوشت

مرحله اول

در مرحله اول لپه و برنج را به مدت 2 ساعت خیس کنید. برای تهیه آب انار باید آن ها را از وسط دو نیم کنید و با یاری آبمیوه گیر دستی آب آن را بگیرید و بعد از صافی رد کنید یا می توانید از آب انار فروشی ها آن را خریداری کنید.

مرحله دوم

در مرحله بعد باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه ادویه داخل قابلمه کمی تفت دهید. سپس روغن بریزید تا پیاز سبک و کمی طلایی گردد. بعد از آنکه عطر ادویه ها بلند شد باید لپه و برنج را بریزید و روی مواد آب جوش ریخته تا برنج خوب خودش را باز کند و لپه بپزد. این مرحله چیزی در حدود 1 ساعت زمان می برد.

مرحله سوم

بعد از این مدت باید آلو خیس خورده را به همراه رب انار بریزید و هم بزنید. سبزی آش را تمیز کنید و بشویید و ساطوری خرد و به آش اضافه کنید تا رنگ خامی سبزی از بین برود.

مرحله چهارم

در ادامه باید چاشنی این غذا یعنی همان آب انار را بریزید و هم بزنید. در خاتمه نمک آش را مقدار بگیرید و داخل کاسه سرو بریزید و به همراه دانه های انار و پیاز و سیر داغ تزیین و سرو کنید. اگر به غذاهای نانی علاقه دارید، طرز تهیه 7 غذا بدون برنج را بخوانید.

نکات مهم در تهیه آش انار بدون گوشت

  • می توانید به جای آب انار دانه های انار را بریزید.
  • اگر رب انار شما غلیظ است 2 قاشق غذاخوری و اگر شل بود 5 قاشق غذاخوری بریزید.
  • نعنا داغ عطر بسیار خوبی به آش می دهد.
  • سبزی آش معمولا اسفناج، گشنیز و پیازچه است.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی روش تهیه پای مرغ بدون زهم و مقوی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 آذر 1401 بروزرسانی: 22 آذر 1401 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 1347

به "آش انار یلدایی را بدون گوشت بپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش انار یلدایی را بدون گوشت بپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید