سس پستو،سس ایتالیایی خوشمزه برای غذا های فست فودی

به گزارش مجله حیات، سس پستو، یک سس ایتالیایی خوشمزه است که برای غذا های فست فودی، پیتزاها، پاستا و غذا های دیگری مانند رول کدو استفاده می گردد. این سس به رنگ های سبز، قرمز و سفید تهیه می گردد.

سس پستو،سس ایتالیایی خوشمزه برای غذا های فست فودی

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

این هم از جذاب ترین سس ایتالیایی است که می توانید با آن غذاهاى ایتالیایى و خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه سس پستو:

برگ ریحان تازه پاک شده 400 گرم

پنیر پارمزان 50 گرم

سیر تازه 5-6 حبه

بادام زمینى حدود 100 گرم

روغن زیتون 1 پیمانه

طرز تهیه سس پستو:

برای تهیه سس پستو ریحان ها را تمیز کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خوب خارج گردد. سپس آن ها را داخل میکسر بریزید سیر و پنیر پارمزان و بادام زمینی و روغن زیتون را داخل میکسر بریزید و آن را روشن کنید و خوب مخلوط کنید تا حدی که همه مواد پوره شوند.

می توانید مقداری از روغن زیتون را بریزید و میکس کنید و باز بقیه را اضافه کنید تا غلظت آن به حد مورد نظرتان برسد می توانید میزان آن را کم یا زیاد کنید. بعد از آن سس پستوی شما آماده است، می توانید از آن بهره ببرید. سعی کنید سس تان در هوای آزاد نباشد، زیرا سریع سیاه می گردد.

پستوی اضافه را درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و روی آن روغن زیتون بریزید تا هوا به آن ها نرسد و ریحان ها سیاه و خراب نشوند. سس خانگی پستو، به مدت 5 تا 7 روز در یخچال و 3 تا 4 ماه در فریزر قابل نگهداری است.

نکات مهم سس پستو:

در رسپى اصلى این سس در جنوا ایتالیا از دانه کاج، ریحان ایتالیایى و پنیر پاکورینو وجود دارد که در ایران به سختى یافت می شوند.

می توانید در سس پستوی خود از انواع مغز های تازه از جمله گردو، پسته، بادام، و یا حتی تخم کدو هم بهره ببرید. فقط یادتان باشد که حتما پوست مغز ها را از آن ها جدا کنید و بعد آن ها را در سس پستو بریزید.

می توانید در سس پستوی خود از هر نوع برگ سبزی که دوست دارید به جای ریحان بهره ببرید؛ مثلا جعفری، گشنیز، نعنا، اسفناج، کلم و غیره.

می توانید غلظت سس خود را کنترل کنید. به عنوان مثال اگر دوست داشته باشید که سس پستو را همراه با پاستا یا ماکارونی سرو کنید و ترجیح می دهید که بافت سس پستو کمی رقیق باشد، می توانید 1 الی 2 قاشق از آب داغ پاستای پخته شده را با آن ترکیب کنید.

، اما اگر قصد داشته باشید که از سس پستو به عنوان یک دیپ بهره ببرید یا آن را همراه با نان سرو کنید، می توانید مقدار کمتری از روغن زیتون به ترکیبات آن اضافه کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 21 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 227

به "سس پستو،سس ایتالیایی خوشمزه برای غذا های فست فودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سس پستو،سس ایتالیایی خوشمزه برای غذا های فست فودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید