شرکت های صنایع غذایی ملزم به غربالگری کارکنان هستند
به گزارش مجله حیات، مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همه شرکت های تولیدکننده محصولات خوراکی باید بیش از گذشته موارد بهداشتی را الگو قرار دهند و کارکنان خود را از نظر کووید 19 غربالگری کنند.
به گزارش گروه استان های خبرگزاری خبرنگاران از دانشگاه علوم پزشکی همدان، محمد کاظم زاده در نامه ای به همه شرکت های تولید کننده صنایع غذایی در استان همدان آنها را ملزم به رعایت اصول بهداشتی بیشتر و کنترل ایمنی کارکنان درباره کووید 19 کرد.
مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری جهانی کووید 19 و مسائل و عوارض ناشی از آن، مقتضی است درباره اخذ مجوز های قانونی آغاز فعالیت از مراجع ذی صلاح، برای تشدید و تداوم کنترل و مراقبت های بهداشتی همه کارکنان و غربالگری افراد مشکوک به کووید 19 و حفاظت فیزیکی اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام داده و نتیجه آن را به صورت مکتوب به این مدیریت اعلام کنند.
انتهای پیام/4121/4062/
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا