طرز تهیه خوراک رومانف روسی؛ غذایی خوشمزه و جدید

به گزارش مجله حیات، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خوراک رومانف روسی آشنا کنیم.

طرز تهیه خوراک رومانف روسی؛ غذایی خوشمزه و جدید

مواد لازم

سینه مرغ 500 گرم

قارچ ورقه شده 350 گرم

ژامبون مرغ به مقدار لازم

پیاز یک عدد

زعفران دم نموده یک قاشق چای خوری

کره سه قاشق سوپ خوری

آرد سه قاشق سوپ خوری

شیر یک پیمانه

پنیر پیتزا رنده شده 350 گرم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

- ابتدا سینه مرغ را خرد نموده و با پیاز حلقه شده و زعفران مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. صبر کنید 4 ساعت در یخچال بماند تا مزه دار گردد.

- در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم گردد. سپس مرغ ها را از یخچال بیرون آورده و در تابه ریخته و تفت دهید تا مرغ پخته گردد. بهتر است زیر حرارت بلند باشد تا مرغ ها آب نیاندازد. - در یک تابه دیگر قارچ ها را اضافه نموده و روی حرارت بالا قرار داده و تفت می دهیم تا آب نیاندازد. مقداری آبلیمو به قارچ ها ااضافه نموده تا رنگ آن ها سیاه نگردد.

- یک ظرف پیرکس آماده نموده و دیواره و کف آن را چرب می کنیم. سپس مرغ های تفت داده شده را در ظرف قرار داده و روی آن قارچ تفت داده شده را اضافه میکنیم. روی قارچ ها را ورق های ژامبون قرار می دهیم.

برای تهیه سس این غذای خوشمزه، ابتدا در یک قابلمه مقداری آرد وکره را با هم تفت می دهیم و سپس شیر را کم کم اضافه نموده و سریع هم می زنیم تا گلوله نگردد و به غلطت فرنی برسد و در آخر مقداری نمک، فلفل بزنید.

- وقتی سس آماده شد، سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را می پوشانیم و در آخر پنیر را روی سطح سس می ریزیم.

- ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و روی بالاترین طبقه قرار می دهیم تا روی خوراک طلایی گردد. بعد از 20 دقیقه غذا آماده است.

منبع: گردشبان
انتشار: 2 فروردین 1400 بروزرسانی: 2 فروردین 1400 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 680

به "طرز تهیه خوراک رومانف روسی؛ غذایی خوشمزه و جدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک رومانف روسی؛ غذایی خوشمزه و جدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید