طرز تهیه خوراک رومانف روسی؛ غذایی خوشمزه و جدید
به گزارش مجله حیات، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خوراک رومانف روسی آشنا کنیم.

مواد لازم
سینه مرغ 500 گرم
قارچ ورقه شده 350 گرم
ژامبون مرغ به مقدار لازم
پیاز یک عدد
زعفران دم نموده یک قاشق چای خوری
کره سه قاشق سوپ خوری
آرد سه قاشق سوپ خوری
شیر یک پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 350 گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
- ابتدا سینه مرغ را خرد نموده و با پیاز حلقه شده و زعفران مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. صبر کنید 4 ساعت در یخچال بماند تا مزه دار گردد.
- در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم گردد. سپس مرغ ها را از یخچال بیرون آورده و در تابه ریخته و تفت دهید تا مرغ پخته گردد. بهتر است زیر حرارت بلند باشد تا مرغ ها آب نیاندازد. - در یک تابه دیگر قارچ ها را اضافه نموده و روی حرارت بالا قرار داده و تفت می دهیم تا آب نیاندازد. مقداری آبلیمو به قارچ ها ااضافه نموده تا رنگ آن ها سیاه نگردد.
- یک ظرف پیرکس آماده نموده و دیواره و کف آن را چرب می کنیم. سپس مرغ های تفت داده شده را در ظرف قرار داده و روی آن قارچ تفت داده شده را اضافه میکنیم. روی قارچ ها را ورق های ژامبون قرار می دهیم.
برای تهیه سس این غذای خوشمزه، ابتدا در یک قابلمه مقداری آرد وکره را با هم تفت می دهیم و سپس شیر را کم کم اضافه نموده و سریع هم می زنیم تا گلوله نگردد و به غلطت فرنی برسد و در آخر مقداری نمک، فلفل بزنید.
- وقتی سس آماده شد، سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را می پوشانیم و در آخر پنیر را روی سطح سس می ریزیم.
- ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و روی بالاترین طبقه قرار می دهیم تا روی خوراک طلایی گردد. بعد از 20 دقیقه غذا آماده است.
منبع: گردشبان