طرز تهیه کیک کرامبل توت فرنگی خوش عطر و طعم

به گزارش مجله حیات، شاید یکی از اصلی ترین جذابیت های تابستان، میوه های خوش رنگ و لعاب این فصل باشد. احتمالا کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که جز هواداران پروپاقرص توت فرنگی نباشد! اگر به کیک و شیرینی هم علاقه دارید، بلاخره وقت آن رسیده تا این دو مورد را باهم ترکیب نموده و کیک کرامبل توت فرنگی را امتحان کنید. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه کیک کرامبل توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم مطمئنا آن را دوست خواهید داشت.

طرز تهیه کیک کرامبل توت فرنگی خوش عطر و طعم

مواد لازم کرامبل

  • آرد سفید: نصف پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
  • کره: 50 گرم

مواد لازم برای کیک

  • توت فرنگی: یک ونیم پیمانه
  • ماست هم زده: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: یک و یک چهارم پیمانه
  • شکر: دوسوم پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • کره: 100 گرم
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری

مناسب برای: 6 نفر

زمان پخت: یک ساعت

طرز تهیه کیک کرامبل توت فرنگی

  1. فر را در دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم گردد.
  2. برای تهیه کرامبل، نصف پیمانه آرد سفید را داخل ظرف ریخته و یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای را به همراه 50 گرم کره سرد به آن اضافه نموده و با پشت چنگال مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. سپس ترکیب را داخل یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
  3. 100 گرم کره هم دمای محیط را با دو سوم پیمانه شکر درون کاسه همزن ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که بافت آن کرمی و پفکی گردد.
  4. 3 عدد تخم مرغ هم دمای محیط را تک به تک به مخلوط اضافه نموده و هر کدام را به مدت 1 الی 2 دقیقه با همزن بزنید. در این مرحله برای از بین بردن بوی زهم تخم مرغ، یک دوم قاشق چای خوری وانیل به مواد اضافه کنید. سپس 3 قاشق غذاخوری ماست همزده هم دمای محیط را به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  5. مواد خشک کیک که شامل یک و یک چهارم پیمانه آرد سفید و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر است را باهم مخلوط نموده و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی و به شکل دورانی مخلوط کنید.
  6. ته یک قالب با قطر 20 سانتی متر را کاغذ روغنی بگذارید و مایع کیک را درون آن بریزید.
  7. به اندازه یک ونیم پیمانه توت فرنگی رسیده را به دلخواه برش بزنید و آن را با یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید (نشاسته ذرت از آب انداختن توت فرنگی ها و خمیر شدن کیک شما جلوگیری می نماید). سپس مخلوط توت فرنگی ها را روی مایع کیک بریزید.
  8. در نهایت کرامبلی را که از ابتدا آماده نموده و درون یخچال گذاشته بودید را بیرون آورده و روی کیک بریزید.
  9. کیک را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید. بعد از پخت، کیک را خارج نموده و اجازه دهید تا خنک گردد؛ سپس آن را سرو کنید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی فرانسوی

کیک توت فرنگی در کشورهای مختلف دستور پخت متفاوتی دارد. این کیک یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها در فرانسه است که در این بخش به طرز تهیه آن اشاره نموده ایم.

مواد لازم برای طرز تهیه کیک توت فرنگی فرانسوی

عنواناندازه
شکر1 پیمانه
کره1 قالب
تخم مرغ2 عدد
وانیل1 قاشق چای خوری
آردیک سوم پیمانه
بیکینگ پودریک چهارم قاشق چای خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
خامه ترشنصف پیمانه
توت فرنگینیم کیلو

مراحل تهیه کیک توت فرنگی فرانسوی

1. ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر و کره را در ظرفی میانه و با همزن برقی خوب هم بزنید تا موادی یکدست و سبک داشته باشید. تخم مرغ ها را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.

2. در ظرفی دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. خامه ترش را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا موادی یکدست به داشته باشید.

3. مخلوط آرد را با تخم مرغ و شکر ترکیب کنید و با کفگیر یا لیسک هم بزنید.

4. توت فرنگی ها را بشویید، از وسط نصف کنید و سپس آن ها را به مواد کیک اضافه کنید.

5. قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. قالب را درون فر قرار دهید. پس از 40 الی 50 دقیقه کیک توت فرنگی فرانسوی شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه کیک توت فرنگی با خامه

طرز تهیه کیک توت فرنگی با خامه شبیه به سایر کیک های خامه ای است. در ادامه به مواد مورد احتیاج برای تهیه این کیک و مراحل تهیه آن پرداخته ایم.

عنواناندازه
شکر1 پیمانه
آرد2 پیمانه
نمکنصف قاشق چای خوری
تخم مرغ4 عدد
وانیلنصف قاشق چای خوری
روغن مایعبه اندازه لازم
شیرنصف پیمانه
توت فرنگی400 گرم
خامه فرم گرفته400 گرم

مراحل تهیه کیک توت فرنگی با خامه

1. ابتدا فر را 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط نموده و دوبار الک کنید.

3. شکر، وانیل و تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوطی غلیظ و یکدست داشته باشید.

4. شیر را کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع را نیز به مواد قلبی اضافه کنید.

5. مخلوط آرد را آرام آرام به مواد خود اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر هم بزنید.

6. توت فرنگی ها را از وسط برش دهید و به مایه کیک اضافه کنید.

7. قالب را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. پس از 35 الی 40 دقیقه کیک شما آماده است.

8. بعد از خنک شدن کیک آن را با چاقویی تیز از ویط نصف کنید تا دو لایه کیک داشته باشید.

9. اندازهی از خامه کیک را بین دو لایه بریزید و با لیسک یا چاقوی سطح آن را صاف کنید. می توانید برای لایه میانی از اندازهی توت فرنگی بهره ببرید.

10. دومین قسمت کیک را نیز روی لایه رویی قرار دهید. کیک را برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار دهید. سپس لایه دوم را با دقت خامه کشی کنید. به جای مانده توت فرنگی ها را روی کیک بچینید. نوش جان!

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

طرز تهیه کیک نارگیلی

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 4 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1404 گردآورنده: hayatmag.ir شناسه مطلب: 1593

به "طرز تهیه کیک کرامبل توت فرنگی خوش عطر و طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک کرامبل توت فرنگی خوش عطر و طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید