آشپزی

طرز تهیه کله جوش خوشمزه و عالی
کله جوش یکی از غذا های محلی و سنتی ایرانی است که متعلق به شهر اصفهان و به طور عمده در شهر های خراسان و یزد به سبک و سیاق مختلف طبخ می شود. این غذا را با نام های کالا جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش، کشک جوش می شناسند.

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید
در این شرایط نه می توانیم به شیراز سفر کنیم و فالوده های شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه می توانیم به فالوده های بستنی فروشی ها و .. اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.

طرز تهیه معجون سیر و لیمو
معجون سیر و لیموترش در درمان انواع گرفتگی های عروقی در نقاط مختلف بدن و به ویژه قلب موثر است.نیروهای شفا بخش سیر و لیموترش، کاملاً خود را پس از مصرف این مایع، نشان می دهند.

طرز تهیه کُبه؛ سمبوسه عربی
کبه یا کپه یکی از خوراک های خوشمزه و لذیذ عربی و شبیه به سمبوسه است که بیشتر در کشورهای لبنان و عراق پخته می گردد.

طرز تهیه خاگینه پاپیونی
خاگینه پاپیونی، خاگینه موز، خاگینه رولتی، خاگینه ساده، کیک خاگینه و ... جزو مشهورترین انواع خاگینه هستند. با طرز تهیه خاگینه پاپیونی آشنا شوید.

طرز تهیه تاوا کباب تبریز یا کباب تابه ای بسیار خوشمزه
تاوا کباب کبابی است که در تابه پخته می گردد؛ این کباب به طور سنتی در تنور پخته شده و با کمی تفاوت در مدل پخت، به کباب دیگی، کباب تابه ای و … معروف است. این غذا به سرعت آماده خوردن می گردد.

سس پستو،سس ایتالیایی خوشمزه برای غذا های فست فودی
سس پستو، یک سس ایتالیایی خوشمزه است که برای غذا های فست فودی، پیتزاها، پاستا و غذا های دیگری مانند رول کدو استفاده می گردد. این سس به رنگ های سبز، قرمز و سفید تهیه می گردد.